Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Metropolis CET al programa de radio “Ens patina l’embrague”

 

El passat dia 18 de gener, La Fundació Privada Drissa, que treballa com a entitat sense ànim de lucre amb persones amb trastorn mental sever, va convidar Metropolis CET a participar del seu programa radiofònic “Ens patina l’embrague”.

La Fundació Drissa va ser creada l’any 1999 a fi de possibilitar l’entrada en el mercat laboral de les persones amb malaltia mental, i té un magazine propi pensat, produït i conduit per usuaris i usuàries de la fundació, que contribueix en la sensibilització social vers el col·lectiu amb aquesta malaltia. El programa es diu “Ens patina l’embrague” i neix el 12 de gener de 2004 amb l’objectiu de lluitar contra la estigmatització i els prejudicis socials.

 

Programa radiofònic "Ens patina l'embrague" amb el coordinador de Metropolis Sergi Torres

Programa radiofònic “Ens patina l’embrague” amb el coordinador de Metropolis Sergi Torres

 

En el seu programa número 571, la fundació convida a Metropolis CET, que visita la cabina radiofònica de “Ens patina l’embrague” amb el nostre coordinador Sergi Torres al capdavant de l’entrevista.

Sergi Torres explica quina és la tasca i l’objectiu de Metropolis CET, així com la seva experiència dins l’empresa, començant com a operari de magatzem, encarregat a Granollers i actualment coordinador de Metropolis.

Us convidem a gaudir de l’entrevista a través del següent enllaç, i aprofitem per donar les gràcies als entrevistadors per la preciosa tasca que fan, i per haver tractat amb tant de carinyo al nostre company.

 

 

Esperem que la Fundació continuï fent-se escoltar, i mantingui sempre l’esperit de lluita pels drets humans tal i com porten fent des de fa tants anys.

Moltes gràcies de part de tot l’equip de Metropolis. La propera a casa nostra! 🙂