Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Metropolis CET un èxit al Bizbarcelona fòrum d’economia social – CET

Metropolis CET va tenir un espai conjuntament amb la FECETC al bizbarcelona Fòrum Economia Social-CET amb un gran èxit de participació i públic.

El nostre equip professional del Centre Especial de treball de Metropolis va aprofitar aquesta jornada per fer difusió i conscienciació de les grans responsabilitats que tenen els nostres treballadors discapacitats a casa dels clients.

Un cop més es va evidenciar les grans capacitats que tenen els nostres treballadors del CET i de la seva implicació i professionalitat, de la qual ens sentim molt orgullosos.

Metropolis_BIZBarcelona_Auxiliar_CET

Els nostres clients són empreses socialment responsables però també són empreses amb un grau d’exigència molt alt.

Metropolis CET és conscient d’això  i per això tenim aquesta vocació de servei constant.

Així doncs, es va aprofitar aquest event també per traslladar a totes les empreses que amb Metropolis CET poden potenciar la seva RSC, complir la LISMI i al mateix temps obtenir serveis professionals de màxima qualitat .

Bizbarcelona_Metropolis_Networking

El nostre estand va ser molt visitat les dues hores que vam ser de cara al púbic, i des de Metropolis CET estem molt contents i van complir les nostres expectatives, Metropolis CET és conscient d’això  i per allò tenim aquesta vocació de servei constant

Gracies a tots per fer Integració social als discapacitats i per l’assistència al Bizbarcelona.

La propera edició de Bizbarcelona tindrà lloc els dies 31 de maig i l’1 de juny de 2017.