Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

La humanització de les empreses a través de l’art

A la Festa de la Primavera 2017 del Fòrum RRHH de Foment de Treball celebrada a l’Antiga Fàbrica Damm es va constatar, de la mà de diversos artistes i de l’organització de diferents tallers, que l’art és una de les principals palanques de transformació en l’àmbit empresarial. I és que l’art i la cultura són dues eines d’inspiració, vinculació i mobilització que tota organització té a les seves mans per influir en la manera de treballar dels seus empleats.

Vivim en un entorn extremadament canviant en el qual les qualitats humanes són les que marquen la diferència per resoldre els reptes de les organitzacions. Cal seguir mantenint la reputació i la credibilitat i continuar fidelitzant als clients, tant interns com externs.

En aquest punt, l’art i la cultura són la clau per desenvolupar noves vies d’inspiració i innovació que permetin als empleats trobar noves formes d’anticipar-se i adaptar-se als canvis. Per exemple, cantar augmenta el benestar, la música és curativa, el ball desenvolupa la creativitat, llegir genera capacitat imaginativa, pintar promou la capacitat d’observació i fer teatre fomenta l’expressió.

Els assistents a l’esdeveniment van poder comprovar el poder d’aquestes expressions artístiques a través de l’organització de 6 tallers orientats a desenvolupar noves capacitats en l’entorn empresarial.

Posteriorment es va fer lliurament dels guardons anuals del Fòrum RHH dirigits a ponents i empreses participants i que premien, entre altres aspectes, l’exposició dels continguts i el nivell d’aplicabilitat d’aquests.

Josep Roset, Conseller delegat de Metropolis Grupo, va participar en aquest esdeveniment on va poder intercanviar idees i experiències entorn a la gestió de persones en les organitzacions.El Fòrum RRHH de Foment del Treball és ja una de les principals plataformes de debat del país sobre qüestions relacionades amb la gestió d’equips humans, alhora que és un aparador de les millors pràctiques en aquests aspectes.