Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

La Patum de Berga torna a comptar amb els serveis de Metropolis

 

Metropolis s’ha responsabilitzat, un cop més, del servei auxiliar de la Patum de Berga, de dimecres 30 de maig a diumenge 3 de Juny (ambdós inclosos), encarregant-se del control d’accessos, la seguretat i la protecció dels hostes de l’Hotel HCC de Berga.

La Patum més reivindicativa dels últims anys, ha finalitzat amb els “tirabols” a la plaça Sant Pere, una plaça tan plena de gent, que ha estat tot un repte per a les diferents comparses obrir-se cercle. També els ha costat fer-se espai a “l’àliga”, als “nans vells i nous” i al “turcs” i “cavallets”.METROPOLIS EN LA PATUM

 

Els “salts de plens” (100 a cada un) han estat els moments culminants d’una Patum, que s’ha desenvolupat amb normalitat, caracteritzada per l’esperit polític reivindicatiu, i encapçalada per Roger Torrent.

 

Més de 6000 persones han participat de la Patum 2018, creant un precedent massiu i esperançador per als veïns de Vic, que descriuen la celebració com “Un sentiment del que no te’n pots desfer. És per sempre”.

 

Des de Metropolis volem felicitar al Patronat de la Patum, òrgan de formació dels caps de grup de totes les comparses, al regidor de cultura, a l’historiador i alcalde de Berga, i a la gent que hi participa, i que va fer tan especial la celebració un any més.

 

I finalment agrair la feina de l’equip de Metropolis, que un cop més ha cobert el servei amb rigorosa professionalitat.