Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Metropolis CET en el XIV Congreso Nacional de Centros Especiales de Empleo

El passat dia 6 i 7 d’octubre, Metropolis CET va participar en el XIV Congreso Nacional de Centros Especiales de Empleo organitzada per la Confederación Nacional de Centros Especiales de Empleo (CONACEE), associació que treballa per la generació d’oportunitats laborals per a les persones amb discapacitat.

El sector inclou 2.500 Centres Especials de Treball (CET) que ofereixen feina a més de 75.000 treballadors, 65.000 d’ells amb certificat de discapacitat.

Aquest congrés, que se celebra anualment des de la creació de la Confederació l’any 2000, s’ha consolidat com un fòrum de trobada per a tots els Centres Especials de Treball i permet donar a conèixer els problemes, les particularitats i la situació soci-laboral de les persones amb discapacitat, així com les ajudes i el tracte amb l’Administració Pública. A més, dóna visibilitat a tots aquells temes d’actualitat que afecten al sector i que ajuden a lluitar per la integració laboral d’aquest col·lectiu.

En aquesta edició es va parlar, entre altres temes, de la nova regulació per als enclavaments laborals, la gestió per part de les Comunitats Autònomes i de la prevenció de riscos laborals en els CET. Així mateix, representants dels diferents partits polítics van presentar iniciatives legislatives en matèria de CET.

Congreso Nacional Centros Especiales Empleo Metropolis Seguridad

Des de Metropolis CET volem felicitar a la CONACEE per l’èxit del XIV Congreso Nacional de Centros Especiales de Empleo i per la seva excel·lent organització.