Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Metropolis CET participa a la 7a Setmana de la Responsabilitat Social

La 7a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, en la que Metropolis CET va participar parlant d’accions de conciliació a l’empresa, va batre rècords d’assistència, demostrant el creixent interès i sensibilitat per part de les organitzacions i la ciutadania sobre la gestió sostenible i responsable. Més de 20 ponents van compartir les seves experiències i bones pràctiques, i un gran nombre d’organitzacions van obrir les seves portes, van participar a la Fira Online o van oferir activitats de voluntariat.

L’objectiu principal de les jornades és el de promocionar i destacar la importància que té introduir la Responsabilitat Social en la gestió de les empreses, entitats i administracions públiques. L’esdeveniment ha proporcionat eines i inspiració a les organitzacions que volen avançar en aquesta direcció.

En la taula d’Igualtat i Conciliació, que va tenir lloc el segon dia i que va ser organitzada conjuntament amb la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps), es van exposar les experiències en l’elaboració de Plans d’Igualtat així com les tendències i propostes de conciliació de diferents entitats, entre elles Metropolis CET.

Metropolis CET en la 7a Semana de la Responsabilidad Social | Metropolis CET

Josep Roset, Conseller Delegat, va parlar de les accions de conciliació implantades a Metropolis CET i que ens han fet mereixedors del Premi a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps. Va reflexionar sobre com aconseguir l’equilibri entre la vida professional i personal i del compromís que tots els agents implicats han d’assumir perquè aquesta realitat sigui possible.

Des de Metropolis CET volem agrair a Ingeniería Social, organitzadors de 7a Setmana de la Responsabilitat Social, i a la Xarxa NUST la invitació a formar part d’aquest esdeveniment que ens ha brindat l’oportunitat de posar en comú accions socialment responsables.