Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Metropolis CET

Metropolis CET

Metropolis CET ens avalen més de 15 anys d’experiència en la externalització de serveis de seguretat, neteja i logística, entre altres. Oferim el valor afegit de poder realitzar-los mitjançant el nostre Centre Especial de Treball, oferint així les mateixes possibilitats d’inserció laboral per a totes les persones i ajudant a les empreses a cobrir el 2% de la seva plantilla amb personal amb discapacitat (Llei General de Discapacitat – antiga LISMI).

Metropolis CET comptem amb una plantilla integrada per professionals completament preparats i formats per oferir als nostres clients el servei més adequat a les seves necessitats.

La nostra història

Metropolis CET va néixer com a nova divisió del grup d’empreses de Metropolis Grupo. Al llarg dels més de 15 anys dedicats íntegrament en el sector de facility services, la demanda dels nostres clients i les ganes d’emprendre un nou repte ens van permetre començar aquest projecte amb l’objectiu d’oferir oportunitats laborals a les persones amb discapacitat d’entre 16 i 64 anys. El nostre Centre Especial de Treball, autoritzat pel Departament d’empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, està especialitzat en els serveis de neteja, logística i serveis auxiliars tals com recepcionistes, conserges, atenció al client i auxiliars de control.

Què us proposem?

Col·laborar en matèria d’integració laboral de persones amb discapacitat a través la prestació de serveis mitjançant el nostre Centre Especial de Treball.

D’aquesta manera, ajudem a les empreses a:

  • Externalitzar un servei amb resultats de gran qualitat. La confiança dipositada pels nostres clients així ho avala.
  • Complir amb la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI), que estableix amb caràcter obligatori la reserva d’un 2% de llocs de treball per a persones amb discapacitat en empreses de 50 o més treballadors.
  • Potenciar la seva Responsabilitat Social Corporativa i, per tant, millorar la seva imatge a nivell intern i extern.