Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Metropolis Grupo a la jornada Eines per fer front al canvi climàtic des de les organitzacions

Metropolis Grupo va estar present a la jornada Eines per fer front al canvi climàtic des de les organitzacions com a empresa adherida al programa d’Acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEI), i com a membre d’Entitats i Empreses +Sostenibles.

El Programa d’Acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEI) és una eina impulsada per l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) per a aquelles organitzacions que busquem un compromís voluntari per reduir les emissions de GEI, més enllà del que obliga la normativa.

Mitjançant aquest acord, ens comprometem a fer un seguiment de les nostres emissions de GEI i establir anualment mesurades per reduir-les.

acords

D’altra banda, Entitats i Empreses +Sostenibles és la xarxa d’organitzacions que, amb la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, assumim la nostra coresponsabilitat en la construcció d’una Barcelona més sostenible.

bcnsostenible

Durant la jornada es va posar de manifest la necessitat d’aplicar polítiques sostenibles per part de les empreses per minimitzar l’impacte ambiental causat per la seva activitat.

Any rere any, a Metropolis Grupo treballem per renovar el nostre compromís amb el medi ambient, tant en els aspectes que afecten a la nostra seu de Barcelona com els que corresponen a la nostra flota de vehicles. A més, a través de la nostra divisió Metropolis CET, també ens comprometem a potenciar la inserció laboral de persones amb discapacitat per construir una societat més justa i respectuosa amb la diversitat.