Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Josep Roset, candidat a la presidència de la FECETC

 

Dimarts dia 20, es farà efectiva la elecció del nou president, a l’Assemblea general convocada per la FECETC oferint una xerrada que té el suport de l’ajuntament de Barcelona, on el professor de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB) Dr. Jordi Martí Pidelaserra parlarà sobre la situació econòmico financera, necessitat de modernització dels equipaments i instal·lacions per garantir la viabilitat; estratègies de model productiu i de gestió; noves activitat i línies de negoci sostenible per la continuïtat i estabilitat.

El Conseller Delegat de Metropolis, Josep Roset, ha comunicat al seu equip de treballadors, a través d’un correu informatiu, que aquest any opta a la presidència de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya.

Assemblea general de la FECETC. Xerrada sobre les bases per a una consolidació i creixement sostenible.

Assemblea general de la FECETC. Xerrada sobre les bases per a una consolidació i creixement sostenible.

 

Els treballadors de Metropolis, sabem que tenim el millor candidat dins l’empresa, que de ben segur continuarà treballant amb la professionalitat de sempre, per la vessant més integradora i social del col·lectiu amb discapacitat.

 

“Benvolguts/des companys de METROPOLIS,

 

Com sabeu hem tingut una vicepresidència de la FECETC (Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya) durant un cicle de quatre anys en els quaIs la FECETC ha estat immersa en aconseguir que es consolidi la seva manera d’entendre la inserció laboral de les persones amb discapacitat i la interlocució política.  Actualment representem a 82 entitats i una plantilla de 6300 persones.

Des de METROPOLIS treballem amb professionalitat i diligència ajudant a que la inserció laboral de les persones amb discapacitat s’aconsegueixi, any rera any. Us vull felicitar pel gran treball fet, som uns dels CETS de referència a Catalunya.

Hem fet grans coses i amb il·lusió. Últimament la incorporació del personal discapacitat a l’empresa ordinària SIEMENS n’és un gran exemple. Conscients de la necessitat de seguir treballant en aquesta línia, em presento a la candidatura de President de la FECETC per als propers 4 anys. M’acompanyen a la Junta Directiva persones totes elles amb un llarg historial de resultats, innovació, compromís i incorporació de valor social envers les persones amb discapacitat.

Espero que entre tots aportem el nostre granet de sorra en aquest món de la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

Gràcies pel vostre suport!

 

Josep Roset.

Conseller Delegat de Metropolis”

 

 

El professor de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB) Dr. Jordi Martí Pidelaserra, oferirà dimarts 20 de febrer, una xerrada titulada

Anàlisi dels CET: bases per a una consolidació i creixement sostenible.

A la xerrada, que té el suport de l’ajuntament de Barcelona, el professor parlarà sobre la situació econòmico financera, necessitat de modernització dels equipaments i instal·lacions per garantir la viabilitat; estratègies de model productiu i de gestió; noves activitat i línies de negoci sostenible per la continuïtat i estabilitat.

Els CET de la federació aporten un valor afegit que ha crescut per sobre del creixement del PIB espanyol, amb un model orientat a la venda més que a la producció i que transformen aquest valor afegit en rendes del treball. A més, han creat més de 2.800 llocs de treball i han estat molt responsables des del punt de vista financer.