Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Programa d’intercanvi internacional

Fa uns anys a Metropolis Grupo vam engegar un programa d’intercanvi internacional amb estudiants d’altres països. Amb aquesta iniciativa busquem oferir-los una primera experiència laboral de qualitat perquè perfeccionin les seves habilitats i coneguin un altre sistema de gestió empresarial més enllà de les seves fronteres. Donar un primer impuls a la carrera professional d’aquests estudiants perquè adquireixin i apliquin noves competències, i plantejar-los nous reptes professionals que els ajudin en el seu futur i els faciliti la seva entrada al món laboral.

Per la nostra part, comptar amb la dedicació i entusiasme d’aquests estudiants ens aporta noves perspectives de negoci i la possibilitat de trobar idees creatives i noves.

Dins del nostre acord de col·laboració amb centres universitaris, vam tenir el plaer de rebre un grup d’estudiants del Lycée ICOF de Lyon que estan desenvolupant un projecte d’estudi basat en la interculturalitat i la comparació del sistema d’administració i direcció d’empreses entre França i Espanya.

intercambio internacional estudiantes universitarios | Metropolis GrupoEs van entrevistar amb Josep Roset, Conseller delegat de Metropolis Grupo, i amb la Responsable de Recursos Humans i van intercanviar impressions sobre el model de gestió empresarial de tots dos països. Van poder conèixer de primera mà com treballa cadascuna de les 4 divisions del grup: Metropolis Seguridad, Metropolis CET, Metropolis Neteges i Metropolis Logistica, com es coordinen tots els departaments, els projectes que estem desenvolupant actualment, les accions de Responsabilitat Social Corporativa amb les quals estem treballant, etc…

Una trobada que va ser molt enriquidora per ambdues parts i que reforça el nostre vincle i implicació en l’àmbit educatiu.