Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Reconeixement a la qualitat humana i professional dels nostres treballadors

El Cap de Policia Local de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha volgut reconèixer el treball realitzat per les dues auxiliars de servei de Metropolis CET durant la celebració de la Festa de la Policia Municipal. Ha destacat la seva qualitat i empatia i ha volgut felicitar-les per la seva implicació en el lloc de treball.

Les dues auxiliars que van prestar el servei d’operador de comunicacions en les instal·lacions de l’ajuntament, tenien com a tasques principals:

  • Gestió de l’emissora corporativa: atendre les trucades i transmissió de missatges mitjançant el sistema de telecomunicacions de la Policia Local.
  • Atenció telefònica: atendre les trucades que es produeixen en els diferents telèfons de contacte de la Policia Local.
  • Atenció al públic: atendre les persones que acudeixen a les dependències de la Policia Local per fer tràmits.

A Metropolis CET donem especial importància a 3 factors que ens permeten oferir un servei de qualitat i garantir la satisfacció del client:

  • Selecció: Seleccionem acuradament el perfil específic adaptat a les necessitats de cada client assegurant l’estabilitat del servei.
  • Formació: Impartim formació específica i continuada que garanteixi un alt nivell de motivació i implicació del nostre personal vers al servei.
  • Supervisió: Assignem sempre un coordinador de serveis responsable que el personal compleixi amb els horaris establerts i la normativa del client. Assegura també la prestació del servei i dóna solucions immediates a possibles incidències.

El reconeixement del Cap de Policia Local és un dels exemples que avalen la qualitat humana i professional del nostre personal i ens impulsa a seguir treballant en la mateixa direcció.

Des de Metropolis CET volem agrair a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i especialment al Cap de Policia del municipi la confiança dipositada amb nosaltres per a la contractació del servei d’operador de comunicacions.