Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Reconeixement a la tasca de les entitats col·laboradores amb Metropolis CET

Des de Metropolis CET, i en nom de tots els treballadors que formem part de l’equip, volem agrair públicament a cadascuna de les entitats col·laboradores amb les quals treballem conjuntament i reconèixer el compromís i esforç cap a un objectiu comú d’integració social.

La implicació en la normalització de les persones amb discapacitat dins de la societat, ajuden a sensibilitzar i a conscienciar sobre la necessitat de construir un món més just i respectuós amb la diversitat.

L’impuls que realitza cadascuna d’aquestes entitats orientant i acompanyant les persones amb discapacitat dins l’entorn laboral, és un valor molt preuat per nosaltres ja que ens permet prestar un servei de qualitat als nostres clients. Tanmateix, poder treballar conjuntament ens ha donat els recursos necessaris per generar majors i millors oportunitats d’ocupació, i ens ha ajudat a créixer tant empresarialment com personalment.

Finalment, volem fer extens aquest agraïment als equips que componen aquestes entitats i que treballen activament pel benestar de les persones amb risc d’exclusió social.

Gràcies!