Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Metropolis CET ha obtingut el Segell Làbora

Francesc Bausa com a Gerent de Metropolis CET, va ser l’encarregat de recollir al Centre Cultural Mercat del Born el Segell Làbora que certifica la col·laboració amb el Programa Làbora, a través de la contractació de persones en risc d’exclusió, vetllant per la igualtat d’oportunitats de la ciutadania de Barcelona.

Espai_Làbora_MetropolisDiploma_Metropolis

En aquesta segona edició han assistit més de 400 persones en risc d’exclusió social per posar-se en contacte amb la cinquantena d’empreses col·laboradores i Metropolis CET ha sigut una d’elles, i estem molt contents del resultat obtingut, ja que hem fet moltes entrevistes i hem conegut a unes grans persones per poder ocupar els llocs de treball en sectors molt diversos dels quals disposem com a Centre Especial de Treball.

Mercat_born_espai_làbora_Metropolis

El lliurament del segell Làbora es va produir a l’Espai Làbora, una jornada networking entre empreses i persones discapacitades que cerquem feina.

Segell Làbora

L’objectiu de la jornada era, d’una banda, donar a conèixer el conjunt del programa Làbora i, de l’altra, afavorir la inserció laboral de les persones amb discapacitat al mercat laboral, posant-les en contacte directe amb empreses amb processos de selecció.

Metropolis_networking_segell_làbora

Des de Metropolis tenim un grau molt important de compromís social i cada dia lluitem per poder recolzar a les persones amb discapacitat, caminen junts, perquè tothom tingui la igualtat d’oportunitats.

https://www.youtube.com/watch?v=mDT9Ir9Wca0

http://www.laborabcn.cat/