Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Èxit laboral “Siemens contracta en plantilla les treballadores de Metropolis”

El paper de Metropolis com a empresa pont per aconseguir un bon equip de treballadors, que cobreixi les necessitats i les expectatives dels nostres clients, ha estat tot un èxit a l’empresa Siemens, que ha contractat en plantilla els treballadors de Metropolis.

Més de dos anys de col·laboració amb Metropolis, amb un enclavament laboral de 5 persones a la secció de bobinatge, ha culminat amb totes les treballadores contractades per l’empresa Siemens.

Aquest ha estat un cas d’èxit compartit, que quedarà en el llindar de la història de Metropolis  donant sentit un cop més a la nostra feina.

Val a dir que sense l’esforç, la constància i el treball diari de totes les parts implicades, no seria possible la nostra feina, per aquest motiu hem volgut fer un petit homenatge a tota la gent que forma part d’aquest gran equip en número i en qualitat personal.

Moltíssimes gràcies a l’equip de Metropolis, a l’empresa Siemens i a les treballadores que el mes vinent ja passen a formar part de la plantilla de Siemens.

Estem molt contents de poder compartir aquesta noticia amb vosaltres i esperem que us agradi tant, com a nosaltres la nostra feina.

Las trabajadoras de Metropolis, son ahora contratadas en plantilla por Siemens.

Las trabajadoras de Metropolis, ahora contratadas en plantilla por Siemens.