Metropolis Seguridad
Per una veritable inserció

Es triplica la taxa d’atur entre les persones amb discapacitat

La taxa d’atur entre les persones amb discapacitat s’ha triplicat amb la crisi i ja és del 60%. A Catalunya hi ha més de 150 mil persones amb capacitats diferents que podrien treballar però que sovint estan estigmatitzades, i sense motiu ja que quan troben treball presenten més productivitat i menys absentisme. La majoria d’empreses de més de 50 treballadors incompleix l’obligació de reservar el 2 per cent de llocs de treball a aquest col·lectiu.

Des de Metropolis CET treballem per fomentar la integració laboral de les persones amb discapacitat i acompanyar-les en el seu procés de cerca d’ocupació, ajudant a disminuir aquestes dades tan elevades.

Col·laborar en matèria d’inserció laboral de persones amb discapacitat a través la prestació dels serveis de Metropolis CET, aporta els següents avantatges per a l’empresa:

  • Externalitzar un servei amb resultats de gran qualitat. La confiança dipositada pels nostres clients així ho avala.
  • Complir amb la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI), que estableix amb caràcter obligatori la reserva d’un 2% de llocs de treball per a persones amb discapacitat en empreses de 50 o més treballadors.
  • Potenciar la seva Responsabilitat Social Corporativa i, per tant, millorar la seva imatge a nivell intern i extern.